Preskoči na sadržaj

Digitalna arhiva

Digitalna arhiva#

Prilikom korištenja WebZNR aplikacije imate mogućnost sve dokumente, koje ste do tada imali u papirnom ili elektronskom obliku, prebaciti u samu aplikaciju kako bi vam uvijek bili dostupni.

Tako stranicama radnika, strojeva, radnih mjesta, organizacijskih jedinica, prijavama ozljeda na radu i sl. imate mogućnost priložiti datoteke koje su se do tada nalazile na vašem računalu ili skeniranjem dodati sve postojeće datoteke koje imate u papirnom obliku.

Na ovaj način ste u mogućnosti pored evidencija i podataka koji se od vas traže kroz zakone i pravilnike spremiti u aplikaciju i sve druge dokumente koje imate poput zapisnika o ispitivanju strojeva, preslike osobnih dokumenata i sl.

Aplikacija vam omogućuje da svim tim dokumentima pristupite sa jednog mjesta.

Kako bi pristupili digitalnoj arhivi potrebno je u glavnom izborniku pod: "Osnovni podaci", odabrati izbornik: "Digitalna arhiva".

Na stranici koja će se otvoriti pronaći ćete popis svih datoteka koje ste dodali u bilo kojem dijelu aplikacije. Popis datoteka vam daje i neke osnovne informacija o svakoj datoteci kao što su: veza na datoteku (mogućnost odlaska na dio aplikacije u kojem ste unijeli tu datoteku), naziv datoteke, opis datoteke, datum kreiranja, veličina datoteke te opis datoteke (npr. PDF dokument, slika i sl.).

Odmah na popisu datoteke možete raditi filtracije po svim navedenim podacima putem malih ikona za filtere koji se nalaze uz naziv svake kolone na popisu. Klikom na ikonu filtera će vam se ponuditi mogućnost da filtrirate podatke iz popisa po točno određenom pojmu.

Mogućnost preuzimanja datoteka i brisanja imate i kroz grupne akcije gdje klikom na link: "Odaberite grupnu akciju" imate mogućnost odabrati grupnu akciju za sve označene datoteke.