Preskoči na sadržaj

Postavke korisnika - općenito

Postavke korisnika - općenito#

WebZNR vam omogućuje prilagođavanje postavki aplikacije kako bi aplikacija u što većoj mjeri odgovarala vašim potrebama.

Kako bi ušli u postavke za korisnika potrebno je da kliknete na vaše korisničko ime koje se nalazi gornjem desnom kutu aplikacije.

Na stranici koja će se otvoriti aplikacija će vam prvo obavijestiti o tome pod kojim se korisničkim imenom prijavljeni i dali vaš korisnički račun ima pravo upravljanja tvrtkama (opcija koju koriste korisnici za vođenje više tvrtki putem istog računa).

Postoje dva tipa postavki:

  • Postavke korisnika za tvrtku

    Ove postavke odnose se na vaše osobne preference, npr. na koju email adresu želite dobivati obavijesti i u kojem intervalu (tjedno ili mjesečno). - Postavke (tvrtke/baze)

    Ove postavke utječu na cijelu vašu tvrtku i sve ostale korisnike, npr. kako će se popunjavati RA1 obrasci, adresa za obavijest o unosu novog radnika i sl.

Postavke korisnika

Promjena lozinke#

Na samom dnu ove stranice imate mogućnost promijeniti lozinku za vaš korisnički račun tako da jednom upišete vašu trenutnu lozinku, a zatim dva puta novu lozinku te kliknete na link: "Promjeni lozinku". NAPOMENA: preporučujemo korištenje kompleksnih lozinki radi vaše sigurnosti i sigurnosti vaših podataka

Alt text