Preskoči na sadržaj

Kako uključiti mogućnost vođenja skladišta zaštitnih sredstava

Kako uključiti mogućnost vođenja skladišta zaštitnih sredstava#

Kako bi mogli koristiti mogućnost vođenja skladišta zaštitnih sredstava kroz aplikaciju WebZNR potrebno je prvo uključiti tu mogućnost u postavkama aplikacije.

Ovu postavku možete uključiti takom da klikom na svoje korisničko ime u gornjem desnom kutu ekrana otvorite dio aplikacije koji služi za uređivanje svih postavki na aplikaciji. Među ponuđenim linkovima odaberite link: "Postavke", što će vas dovesti na stranicu: "Postavke aplikacije za tvrtku".

Među ostalim mogućnostima imate i mogućnost postaviti kvačicu uz opciju: "Skladište zaštitnih sredstava". skladiste Praćenje zaštitnih sredstava je sada uključeno te su se u izborniku: "Zajednički elementi" i u karticama organizacijskih jedinica pojavila nova polja.

Kako kreirati skladišta#

Uključivanjem opcije u postavkama aplikacije iz koraka 1 ovih uputa u izborniku aplikacije pojavljuje se pod: "Zajednički elementi" nova opcija: "Skladišta".

Klikom na link dolazite na stranicu gdje možete unijeti skladišta zaštitne opreme koja imate u svojoj organizaciji.

Unos robe na skladišta#

Nakon što ste kreirali skladišta koja imate u vašoj organizaciji potrebno je unijeti zaštitna sredstva na skladište.

Unos na skladište radite tako da odaberete link: "Akcije" na skladištu na kojem želite napraviti unos zaštitne opreme i zatim iz padajućeg izbornika koji će se pojaviti odaberete link: "Ulaz na skladište".

Nakon što odaberete datum unosa, skladište i napomenu (ukoliko je potrebna) klikom na link: "Snimi" otvoriti će se mogućnost unosa zaštitnih sredstava na skladište.

Klikom na link: "Nova stavka" dodajete nove unose.

skladista